Bald Eagles: Tietoja Amerikkalaisesta Mascotista

{h1}

Bald eagles, yhdysvaltain symboli vuodesta 1782, ovat uhanalaisten lajien menestystarina ja hyvin halukkaita metsästäjiä, jopa varastaen muita lintujen saalista.

Bald Eagles ovat suuria Pohjois-Amerikassa esiintyviä saaliita. Vuodesta 1782 lähtien kaljuuntu on ollut Yhdysvaltojen kansallinen tunnus ja maskotti. Kalju kotka ei todellakaan ole kalju; se saa nimensä, koska sen valkoinen pää tumma ruskea rungonsa ansiosta tekee siitä tuntua kaljuilta etäisyyksiltä.

Vaikka he ovat Yhdysvaltojen vapauden symboli, nämä linnut ovat tunnettuja pienempien lintujen häirinnästä ja varastamasta saalista Cornell Lab of Ornithologyin mukaan. PBS Naturein mukaan Benjamin Franklin sanoi kerran: "Omalta osaltani toivon, että kaljuuntu ei ollut valittu maan edustajaksi, hän on huono moraalinen luonto, joka ei elä elää rehellisesti. hän on rangaistu varovainen: pieni kuningas-lintu ei ole suurempi kuin varpunen, hyökkää hänet rohkeasti ja vie hänet piirin ulkopuolelle. " Franklin halusi villin kalkkunan olevan kansallinen lintu amerikkalaisen Eagle Foundationin mukaan.

Koko

Bald Eagles on massiivinen siipien leveys noin 7 metriä (2,13 metriä), mukaan Yhdysvaltain Fish and Wildlife Service. Heidän ruumiinsa ovat kuitenkin paljon pienemmät, mutta vain 34-43 tuumaa (86-109 cm). Normaalisti kalut kotkat painavat 6,5 - 14 kiloa (3 - 6,5 kiloa).

Aikuinen kalju kotka osoittaa pois a

Aikuinen kaljuuntu osoittaa pois "reppu" lähettimen huolellisesti asentanut Center for Conservation Biology.

Luottamus: Kuva Robert Lin

elinympäristö

Kaljuuntu löytyy vain Pohjois-Amerikasta. Suurimmaksi osaksi kalut kotkat elävät metsissä, jotka ovat lähellä jokia, järviä, säiliöitä, suot ja rannikot. Jotkut elävät myös lähellä kalanjalostuslaitoksia, kaatopaikkoja ja muita alueita, joilla he voivat löytää ruokaa.

Kalut kotkat ovat tyypillisesti yksinäisiä olentoja. Kun on runsaasti ruokaa, he voivat kuitenkin kokoontua muiden kanssa ryhmissä jopa 400, mukaan Michigan University Museum of Zoology.

Ruokavalio

Bald-kotkat ovat "kala-kotkia". He ovat tässä luokituksessa, koska heidän tärkein ruoka-aineensa on kalaa. He syövät myös pienempiä lintuja, muita linnunmunia ja pieniä eläimiä, kuten kaneja, matelijoita, sammakkoeläimiä ja rapuja. Koska kalut kotkat vain syövät lihaa, tämä tekee heistä lihansyöjiä.

Kasvatustottumukset

Bald Eagles on uskottu olevan monogamous. Tämä tarkoittaa sitä, että kun linnut löytävät toverin, he jatkavat vain toistensa rinnalla loppuelämänsä ajan. Kalju kotka löytää toisen toverin vain, jos se on leski.

Bald Eagles tekevät suuria pesiä tikkuja, ruohoa, höyheniä, sammalta ja maissisaloja niiden munien sijoittamiseksi. Suurin kalpean kotkanpesä löydettiin Pietarissa, Floridassa. Se oli 9,5 metriä (2,9 metriä) halkaisijaltaan ja 20 metriä (6,1 m) syvä, Guinnessin maailmanmestaruuskirjan mukaan. Sen arvioitiin painavan 2 tonnia (4 409 lbs.).

Pesässä naaraspuolisen kotkan kotipaikka sallii 1-3 munaa ja inkuboi munia 34-36 vuorokautta. Kun he luulevat, poikaset peitetään vaaleanharmaalla alas.

Nuoret kalut kotkat viettävät ensimmäiset neljä vuotta tutkimatta ja voivat lentää satoja kilometrejä päivässä. Bald Eagles voi elää jopa 28 vuotta villi ja 36 vuotta vankeudessa.

Luokitus / taksonomia

Kalutaskalit, joita kutsutaan myös amerikkalaisiksi kotareiksi, kuuluvat Accipitridae-perheeseen, johon kuuluvat myös haukat, leijat ja muut kotkat. Integroidun taksonomisen tietojärjestelmän (ITIS) mukaan kaluton kotkien taksonomiikka on:

  • Kingdom: Animalia
  • Subkingdom: Bilateria
  • Infrakingdom: Deuterostomia
  • Phylum: Chordata
  • Pohjamaali: Vertebrata
  • Infraphylum: Gnathostomata
  • Superclass: Tetrapoda
  • Luokka: Aves
  • Tilaus: Accipitriformes
  • Perhe: Accipitridae
  • Suku: Haliaeetus
  • laji: Haliaeetus leucocephalus
  • Alalaji: Haliaeetus leucocephalus leucocephalus (Etelä kalju kotka), Haliaeetus leucocephalus washingtoniensis (Pohjakkalainen kotka)

Säilytystila

Kahdeksan viikon ikäinen kalju kotka. Aerial spotting antaa kokeneille raptor tiedemiehiä tarpeeksi katsomaan kokoa, hölynpudotusta ja nokka määrittää tarkasti poikasen ikä.

Kahdeksan viikon ikäinen kalju kotka. Aerial spotting antaa kokeneille raptor tiedemiehiä tarpeeksi katsomaan kokoa, hölynpudotusta ja nokka määrittää tarkasti poikasen ikä.

Luottamus: Kuva Bryan Watts.

Vaikka kalju kotka on kunnioitettu Pohjois-Amerikassa, se melkein kuoli sukupuuttoon. Yli-metsästys oli yksi syy väestön vähenemiseen. Myös Manmade -tuotteet ovat syyllisiä. DDT, torjunta-aine, saastutti monet kalat, joita linnut söivät. Saastuneiden kaloja syötyään kalut kotkat laittaa munia hyvin ohut kuoret, jolloin lisääntymisen vaikeus. Kun myrkky oli rajoitettu 1970-luvulla, kalju kotka väestö alkoi rebound, mukaan National Geographic. Nykyään kalju kotka ei ole vaarassa. Pohjois-Amerikassa on tällä hetkellä yli 10 000 kaljua kotkaa, Kansainvälisen luonnonsuojeluliiton uhkaavan lajin punaisen listan mukaan.

Muita tosiseikkoja

Vaikka kalut kotkat eivät voi uida, ne voivat ylittää vettä ilman lentämisen yli. He istuvat veteen ja riviin toisistaan ​​siipensä kautta Cornellin lintutieteellisen laboratorion mukaan.

Kalutaskareilla ei ole hajua, mutta ne voivat maistaa. Esimerkiksi, jos kalju kotka luulee, että sen ruoan maku on pilaantunut, se ei syö sitä.

Amerikan kotkat ovat olleet tunnettuja hukuttamaan yrittäen kuljettaa raskasta kalaa vedestä.

Muut resurssit

  • Cornell Lab of Ornithology: Bald Eagle
  • Yhdysvaltain kalat ja villieläimet: Bald Eagle
  • Smithsonian kansallinen eläintarha: Bald Eagle -tiedote


Video Täydentää: .




FI.WordsSideKick.com
Kaikki Oikeudet Pidätetään!
Jäljentämistä Materiaalien Sallittu Vain Prostanovkoy Aktiivinen Linkki Sivustoon FI.WordsSideKick.com

© 2005–2019 FI.WordsSideKick.com